« Tillbaka till evenemang

Kallelse till årsmöte region Väst, 29 feb/ Inbjudan till studiebesök vid Östra Kvillebäcken

iCal Import
Börjar
2012-02-29

Nätverket Renare Mark, Regionalavdelning Väst, kallar till årsmöte den onsdagen 29 februari 2012. Tiden för själva årsmötet blir runt kl. 17 (anpassas efter studiebesöket nedan). Plats kommer att meddelas senare.

I samband med årsmötet inbjuder vi till studiebesök vid Östra Kvillebäcken, ett större exploateringsområde i anslutning till Vågmästarplatsen på Hisingen i Göteborg. Vi kommer att inleda runt kl. 14 med några föredrag och sedan ta en rundvandring på området. Efter rundvandringen kommer vi att hålla årsmöte för regionalavdelning Väst. .

Tid och plats

Skottdagen den 29 februari 2012, kl. 14.00 – ca 17.00 (studiebesök)

17.00 – ca 17.30 (årsmöte)

Plats: Samling hos Schakt i Väst, Ångpannegatan 13

Inbjudan och program

Valberedningens förslag

/Styrelsen Nätverket Renare Mark Väst