SGI söker Programansvarig för sitt externa forskningsprogram inom förorenade områden

SGI-bla

Arbetsbeskrivning
Statens geotekniska institut arbetar brett inom det geotekniska och miljögeotekniska fältet, med att använda och utveckla, såväl befintliga som nya tekniker och metoder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att, tillsammans med Tuffos programsekreterare och avdelningschefen för Markmiljöavdelningen, ansvara för vidareutveckling av Tuffo. Arbetet innebär alltifrån framtagande av en strategisk forskningsagenda, till utlysningar och utvärderingar av ansökningar till Tuffo. I arbetet ingår också att utforma förslag till beslut om tilldelning av medel och att utarbeta beslutsförslag till SGI:s generaldirektör. Arbete kommer att ske i nära samverkan med externa parter.

Ansök senast:   2017-03-13

Läs hela annonsen här!

Det här inlägget postades i Lediga jobb. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.